петак, 8. август 2014.

Top 3 modne ikone

Zvezde u Hollywood-u uvek mogu posluziti kao fashion inspiracija. Mnoge devojke već godinama unazad prate poznate dame i trude se da kopiraju njihove odevne kombinacije. Pa ipak, u moru njih uvek isplivaju neke koje nam posebno privuku pažnju. Zato sam ja odabrala Top3 fashioniste koje vam predstavljam u narednim redovima.



1. Kendall Jenner - I mada je odrasla u najpoznatijoj porodici današnjice, mladja sestra Kim Kardashian svoj put ka uspehu krči sama. Sa svojih 18 godina veoma je uspešna i verovatno je ostvarila san devojaka širom sveta. Do sada je bila zaštitno lice mnogih modnih kuća, a ja bih posebno izdvojila Givenchy i Chanel. Iskreno, nakon nedavnog editorijala i naslovnice koju je Kendall uradila za britanski magazin LOVE, mislim da ne preterujem ako kažem da ova devojka i te kako može da parira najpoznatijim manekenkama današnjice. Kendall, samo napred!

Kendall je prava inspiracija za street style kombinacije

Prelepa Kendall u provokativnoj haljini Fausta Puglisia

Kendall kakvu do sada nismo vidjali

Naslovna strana magazina LOVE

Kao i uvek, moderno i stylish




  



2. Blake Lively - Sigurna sam da ne postoji osoba koja nije odgledala bar jednu epizodu serije Gossip Girl, ako ne zbog tematike, onda zasigurno zbog fenomenalne Blake. Svaki njen stajling dobro je skeniran, njen orman je postao želja mnogih devojaka, a prelepa glumica prava fashion diva. Uz prepoznatljiv bronzani ten i neodoljiv osmeh Blake oduševljava na svakom koraku. Da će Blake biti prava modna ikona stručnjaci su znali odmah, pa je zato plavokosa glumica postala muza mnogih dizajnera, ali i veoma dobra prijateljica Anne Wintour. Prijateljstvo je krunisano naslovnicom za magazin Vogue. Poslednji pogodak bila je saradnja sa kompanijom Gucci čije je Blake postala zaštitno lice za novi parfem. Kao i ljudi ispred Guccia, tako sam i ja oduševljena ovom glumicom.

Street style izdanja prelepe Blake

Prave modne ikone

Prelepa glumica na naslovnici Vogue magazina

Zanosna Blake, zanosna Gucci haljina

Blake kao zaštitno lice Guccia

Festival u Kanu i još jedan pogodak u Gucci haljini


3. Rita Ora - Kada je ova devojka u pitanju granice u modnom smislu ne postoje. I mada je slavna i popularna, čini se da Rita ne obraća puno pažnje na to. Ona uvek uspeva do spoji nespojivo, sportsko i elegantno, printove i krzno, in&out ili jednostavno sve što vam padne na pamet. Medjutim, i pored svega ovog popularna pevačica uspela je da izgradi jedinstven stil koji svakako samo ona može da iznese. Pozirala je za naslovne strane mnogih prestižnih časopisa, ali je uspela i da oduševi Donnu Karan koja je odlučila da baš Rita bude zaštitno lice njene kampanje za mofnu kuću DNKY. Ne sumnjam da će lepa Rita nastaviti da niže uspehe na svim životnim poljima.

Rita u kreaciji sa potpisom YSL

Rita i modeli kuće DKNY

Rita na ulicama Newyork-a

Naslovnica časopisa ELLE

Zanosna Rita u odeći modne kuće DKNY

Rita u svom stilu
Izvor fotografija: elle.rs;   stylebistro.com;   freetopone.com;

Нема коментара:

Постави коментар