петак, 8. август 2014.

One direction


Boy bend One direction od svog prvog pojavljivanja pa sve do sada niže uspeh za uspehom. U narednim redovima pročitajte sve zanimljivosti o članovima benda One direction.





Niall Horan
Niall Horan rođen je 13. 7. 1993. u Irskoj. U horoskopu je devica, visok je 171cm, ima plavu kosu i oči. Omiljeni film mu je Briljijantin, a od poznatih faca izdvaja Cheryl Cole. Devojčice širom sveta poludele su za njim ne samo zbog izgleda već i zboh irskog akcenta.Niallova omiljena odevna kombinacija jesu farke kombinaciji sa košuljom i blejzerom.  Sebe predstavlja kao vernog i odanog dečaka, a ono što mu ide od ruke jeste gitara.


Zayn Malik
Zayn Malik je rođenn 12. 1. 1993. u Bredfordu, u Englekoj. U horoskopu je jarac, visok je 175cm. Ima tri sestre, jednu stariju i dve mlađe. Njegov zaštitni znak jesu tetovaže kao i pirsing na uhu. Omiljena glumica mu je Megan Fox, a uzor Justin Timberlake. Zayn najviše voli da nosi trenerke, a za sebe kaže da je pomalo loš momak koji je ujedno i stidljiv, a ono bez čega ne može jeste ogledalo.





Liam Payne
Liam Payne je rođen 29. avgusta 1993 u Vulverhemptonu. U horoskopu je devica, a visok je 178cm. Ima dve starije sestre. Omiljeni film su mu Toy Story, a pevačica koju bi on izdvojio je Leona Lewis. Ostali članovi benda kažu da je on tata grupe. Laim najviše voli muziku, ali da nije pevač bio bi vatrogasac. Njegov moto jeste da u životu ne postoji dosadan trenutak.







 
Harry Styles
Harry Styles 
je rođen 1. 2. 1994. U horoskopu je vodolija. Visok je 178cm. Iako je najmlađi član benda to ga nije sprečilo da ima milione obožavateljki. On je po prirodi veoma romantičan i ima dobar smisao za humor. Njegov zaštitni znak jesu kovrdže, kao i tetovaža zvezde koju ima na levoj ruci. Harry ima i omiljena grupu, to je Azra, a najviše voli da nosi džins.






Louis Tomlinson
Louis Tomlinson je rođen 24. decembra 1991. u Južnom Jokširu. On je najstariji član benda. Slobodno vreme provodi sa prijateljima uz emisije poput X factor-a i filma Briljijantin. Omiljeni pevač mu je Robbie Williams. Sa njim nikada nije dosadno zato što uvek ume da izmami osmeh na lice. Louisova omiljena hrana mu je šargarepa. Za sebe kaže da je veoma pažljiv i uredan dečko.



DA LI STE ZNALI?

Niall je jedno vreme hodao u snu.

Zaynov tata je rođen u Pakistanu i zove se Muhamed.

Liam ima samo jedan bubreg.

Harry često koristi produžetke za kosu.

Louis bi bio učitelj da nije pevač.

Нема коментара:

Постави коментар